Recept
« Terug naar recepten
Biefstuk met bonensalade, buffel mozarella en parmezaanse kaas
PT25M
Biefstuk met bonensalade, buffel mozarella en parmezaanse kaas
Dit heerlijk gerecht heb ik laatst gemaakt voor mijn familie en ze vonden het allemaal erg lekker.
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefstuk met bonensalade, buffel mozarella en parmezaanse kaas te bereiden
- Meng de olijfolie met tijm of rozemarijn.
- Bestrooi de biefstuk met zout en peper en wrijf het vlees in met de tijm/rozemarijnolie.
- Kook de sperziebonen gaar.
- Spoel ze met koud water af en laat afkoelen en uit lekken.
- Rooster de biefstuk circa 2 minuten per kant op de barbeque.
- Meng de rucola met de radiccio en verdeel de sperziebonen met tomaatjes en rode ui erover.
- Pluk de bollen mozarella en verdeeld dit over de salade.
- Meng knoflook met olijfolie extra vergine, balsamicoazijn, zout en peper.
- Snijd de biefstuk in plakken en leg het vlees op de salade.
- Besprenkel met de balsamicodressing en verdeel de parmezaansekaas over de salade.
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Je kan bij dit recept ook nog een Spaanse pepertje toevoegen en eventueel sugarsnaps.