Recept
« Terug naar recepten
Biefstuk met Boontjes
PT30M
Biefstuk met Boontjes
Een heerlijk biefstuk met boontjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Riet Noordzij-Toebak
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Ching He-Huang
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefstuk met Boontjes te bereiden
Voor de marinade:
Meng oliën, soja, rijstazijn, geperste knoflook, geraspte gember, fijngesneden peper, fijngehakte bosui tot marinade.
Roer er de biefstuk door en laat minimaal 30 min. marineren.
Kook intussen de rijst en de boontjes gaar.
Verhit een droge wok en roerbak het biefstukmengsel in ongeveer 3 minuten warm.
Serveer met de boontjes en de rijst
Meng oliën, soja, rijstazijn, geperste knoflook, geraspte gember, fijngesneden peper, fijngehakte bosui tot marinade.
Roer er de biefstuk door en laat minimaal 30 min. marineren.
Kook intussen de rijst en de boontjes gaar.
Verhit een droge wok en roerbak het biefstukmengsel in ongeveer 3 minuten warm.
Serveer met de boontjes en de rijst
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
elisabeth1 zegt:
okele zegt: