KookJij

Biefstuk met champignons en whiskeysaus

Een heerlijk biefstuk met champignons en whiskeysaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Ierland
Keuken: Europese
Bron: wining & dining
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Biefstuk met champignons en whiskeysaus te bereiden

verhit de olie in een pan en bak er de biefstuk snel in aan.Haal uit de pan.Doe de champignons in de pan en bak ze bruin.Blus af met de whiskey en laat even doorkoken.Roer er de slagroom en mosterd door en laat al roerend nog even koken,tot de saus een beetje gaat binden.Roer de biefreepjes erdoor en laat nog een halve minuut doorwarmen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Rian

Rian zegt:
Is dit ook lekker met kangoeroe vlees?
 mevr.j.c.maas

mevr.j.c.maas zegt:
Het lijkt me erg lekker, maar ik kan niet met die mililiters overweg. Ik ben alleen , dus moet ze ook nog door 4 delen.:o