Recept
« Terug naar recepten
Biefstuk met champignons en whiskeysaus
PT20M
Biefstuk met champignons en whiskeysaus
Een heerlijk biefstuk met champignons en whiskeysaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Ierland
Keuken:
Europese
Bron:
wining & dining
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefstuk met champignons en whiskeysaus te bereiden
verhit de olie in een pan en bak er de biefstuk snel in aan.Haal uit de pan.Doe de champignons in de pan en bak ze bruin.Blus af met de whiskey en laat even doorkoken.Roer er de slagroom en mosterd door en laat al roerend nog even koken,tot de saus een beetje gaat binden.Roer de biefreepjes erdoor en laat nog een halve minuut doorwarmen.
Rian zegt: