Recept
« Terug naar recepten
Biefstuk met gegrilde ui
PT35M
Biefstuk met gegrilde ui
Een heerlijk biefstuk met gegrilde ui recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefstuk met gegrilde ui te bereiden
Bereid de ovenfrites volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.Maak een dressing van de azijn,1 eetlepel olie en de yoghurt.Breng op smaak met zout en vers gemalen peper.Schep de sla om met de dressing en leg de plakjes tomaat erop.Verwarm de grillpan,Bestrijk de biefstuk en de uien dun met 2 eetlepels olie en bestrooi ze met vers gemalen peper,grill de biefstuk in 3 minuten per kant van buiten bruin en van binnen rosé.Grill de uienringen naast de biefstuk tot ze bruin zijn.Bestrooi de uienringen met peterselie.Serveer de biefstuk met de ui,frites en salade.
Monique ottenbros zegt:
Aardappels in frieten snijden,effe voorkoken tot bijna gaar ,beetje olie en naar smaak kruiden erop als ze op de bakplaat liggen en dan in de oven van 250C tot de gewensde kleur