Recept
« Terug naar recepten
Biefstuk met Provençaalse groentesaus
PT20M
Biefstuk met Provençaalse groentesaus
Een heerlijk biefstuk met provençaalse groentesaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
kaas.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefstuk met Provençaalse groentesaus te bereiden
Bestrooi de biefstukken met versgemalen peper en zout.
Grill de biefstukken in een hete pan om en om rosé.
Roerbak intussen in ongeveer 6 minuten de fijngesneden knoflook en groenten in de hete olie. Roer de Boursin Cuisine erdoor en maak de groentesaus verder op smaak met versgemalen peper.
Serveer de biefstuk met gekookte minikrieltjes bestrooid met fijngehakte kruiden.
Grill de biefstukken in een hete pan om en om rosé.
Roerbak intussen in ongeveer 6 minuten de fijngesneden knoflook en groenten in de hete olie. Roer de Boursin Cuisine erdoor en maak de groentesaus verder op smaak met versgemalen peper.
Serveer de biefstuk met gekookte minikrieltjes bestrooid met fijngehakte kruiden.