* Hoe dunner de biefstuk is , hoe groter de hitte
en hoe korter de baktijd moet zijn.
*Hoe dikker de biefstuk is ,hoe vlugger men hem moet aanbraden en hoe langzamer men hem gaar moet bakken.
*Hoe dunner het stuk vlees is , hoe dichter men het
bij de warmtebron moet plaatsen
( dun wil in dit geval zeggen : tot 4 cm dikte ) .
Recept
« Terug naar recepten
Biefstuk van de haas.
PT30M
Biefstuk van de haas.
Een heerlijk biefstuk van de haas. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
mia Elsjan
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kliever
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefstuk van de haas. te bereiden
De biefstukken zoals gebruikelijk bakken,daarna
de boter toevoegen . De biefstukken uit de pan nemen, met zout en peper bestrooien en warm houden.
De mosterd en de room doorde braadfonds en
de boter roeren en deze saus nog even aan de kook
laten komen.Over de biefstukken gieten en met gehakte peterselie bestrooien
Hierbij worden pommes frites en salade van een krop sla geserveerd.
* Dit gerecht heeft een dermate frisse smaak dat een
stevige witte wijn er goed bij past : een niet te licht moezel of een stevig wijntje uit de Palts.
de boter toevoegen . De biefstukken uit de pan nemen, met zout en peper bestrooien en warm houden.
De mosterd en de room doorde braadfonds en
de boter roeren en deze saus nog even aan de kook
laten komen.Over de biefstukken gieten en met gehakte peterselie bestrooien
Hierbij worden pommes frites en salade van een krop sla geserveerd.
* Dit gerecht heeft een dermate frisse smaak dat een
stevige witte wijn er goed bij past : een niet te licht moezel of een stevig wijntje uit de Palts.
mia7 zegt:
ben blij dat het in smaak valt.
En Fred,dan ben je inderdaad een duur biefstukje aan het verknoeien.Maar...er zijn toch liefhebbers voor het laatste plaatje. Smaken verschillen.Vandaar deze afbeelding :);)