Recept
« Terug naar recepten
Biefstukjes tartaar met mosterdsaus
PT10M
Biefstukjes tartaar met mosterdsaus
Een heerlijk biefstukjes tartaar met mosterdsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefstukjes tartaar met mosterdsaus te bereiden
Wrijf de biefstukjes voorzichtig aan beide kanten in met de knoflookpulp en bestrooi ze met peper.verhit in een koekepan 1 el.boter en bak hierin de tartaartjes aan beide kanten snel bruin (niet langer dan 2 min aan iedere kant).Leg de biefstukjes op een voorverwarmde schotelBlus de jus af met de room waardoor de mosterd is geroerd.Blijf roeren, laat het inkoken tot de saus licht gebonden is en giet deze over de biefstukjes.meteen opdienen.