Ik heb dit recept ooit eens van iemand gekregen en al erg vaak gemaakt met veel resultaat ...veel mensen kennen het niet en iedereen vind het heeeeeeerlijk !!!!
vandaar dat ik deze taart graag met jullie wil delen ...
Recept
« Terug naar recepten
Bienen stich
PT15M
Bienen stich
Een heerlijk bienen stich recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
wil stoffelsen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 / 12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bienen stich te bereiden
verwarm de oven voor op 160 graden ...
doe de eieren , suiker en vanille suiker in een kom en mix dit 9 minuten op de hoogste stand , als je dit gedaan hebt ...dan eerst de theelepels bakmeel mengen met het zelfrijzende bakmeel ...en dit in een geheel bij de kom in doen ...voorzichtig door roeren en omscheppen met een houten of plastic lepel ... , dan de taartvorm invetten en alles er in gieten ...daarna de geschaafde amandelen er over heen strooien
nu mag de taart 30 minuten in de voorverwarmde oven op 160 graden...als de taart afgekoeld is dan doormidden snijden zodat je een onder en bovenkant hebt... jonkerfris uitsmeren op het onderste gedeelte dan de slagroom in een kom doen met de saroma...kloppen tot slagroomdikte en dan op het de jonkerfris gieten...uitsmeren ..bovenkant met de geschaafde amandelen erop ...poedersuiker erover en klaar !!!! EET SMAKELIJK !!!
doe de eieren , suiker en vanille suiker in een kom en mix dit 9 minuten op de hoogste stand , als je dit gedaan hebt ...dan eerst de theelepels bakmeel mengen met het zelfrijzende bakmeel ...en dit in een geheel bij de kom in doen ...voorzichtig door roeren en omscheppen met een houten of plastic lepel ... , dan de taartvorm invetten en alles er in gieten ...daarna de geschaafde amandelen er over heen strooien
nu mag de taart 30 minuten in de voorverwarmde oven op 160 graden...als de taart afgekoeld is dan doormidden snijden zodat je een onder en bovenkant hebt... jonkerfris uitsmeren op het onderste gedeelte dan de slagroom in een kom doen met de saroma...kloppen tot slagroomdikte en dan op het de jonkerfris gieten...uitsmeren ..bovenkant met de geschaafde amandelen erop ...poedersuiker erover en klaar !!!! EET SMAKELIJK !!!
Mijn kookverhaal (wil stoffelsen)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
H.Spanjaard zegt:
Ik woon in Duitsland en maak geregeld Bienen Stich maar ik weet niet wat in Duitsland zelfrijzend bakmeel is en we doen er ook puding met slagroom tussen is ook lekker.
P.S Kan iemand mij zeggen wat in Duitsland Zelfrijzend bakmeel heet.:p:p
Jazeker: Fertigmehl
Redactie KookJij
j.turkesteen zegt:
Sil zegt:
Vriendelijke groeten Sil.