Recept
« Terug naar recepten
Bietensalade met appel-perenstroop dressing
PT10M
Bietensalade met appel-perenstroop dressing
Een heerlijk bietensalade met appel-perenstroop dressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Bietensalade met appel-perenstroop dressing te bereiden
Snijd de bieten in blokjes, de lente-uitjes in ringetjes en hak de pecannoten grof. Snijd de MonChou met een natgemaakt mes in kleine blokjes. Schil de appel en snij in blokjes. Meng de ingrediënten voor de salade voorzichtig door elkaar.
Verhit de wijnazijn met de Frutesse appel-perenstroop op een laag vuur tot de stroop is opgelost. Klop er beetje bij beetje de olie door. Meng de dressing door de salade.
Verhit de wijnazijn met de Frutesse appel-perenstroop op een laag vuur tot de stroop is opgelost. Klop er beetje bij beetje de olie door. Meng de dressing door de salade.