Recept
« Terug naar recepten
Bietensalade
PT20M
Bietensalade
Een heerlijk bietensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Elsa Kommeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
39
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bietensalade te bereiden
Maak de pot met bieten open en laat het uitlekken op de vergiet.
Snij op de snijplank de ui fijn.
Snij de appel ook fijn met schil of zonder schil dat is uw keuze.
Doe de uitgelekte bieten in een bak.
Voeg de ui en appel toe. Goed mengen.
Voeg daarbij de mayonaise. ( kan eventueel ook meer of minder )
Maak de salade op smaak met peper en zout.
Snij op de snijplank de ui fijn.
Snij de appel ook fijn met schil of zonder schil dat is uw keuze.
Doe de uitgelekte bieten in een bak.
Voeg de ui en appel toe. Goed mengen.
Voeg daarbij de mayonaise. ( kan eventueel ook meer of minder )
Maak de salade op smaak met peper en zout.