We drinken hierbij thee of een koud biertje.
Als wijn schenk je een niet al te droge witte wijn bij.
Recept
« Terug naar recepten
Bihoen Met Garnalen
PT45M
Bihoen Met Garnalen
Een eenvoudige maaltijd, die snel klaar is
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Famile (Hong Kong)
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bihoen Met Garnalen te bereiden
- Kook de bihoen volgens voorschriften, giet af in een zeef en spoel na met koud water en maak los. Bewaar even apart.
- Voeg de ingredienten van het sausje bij elkaar en klop tot een min of meer homogene saus.
- Doe in de wadjan de 4 eetlepels rijstolie en verhit die. Dan er bij de currypasta, de sjalotten, de knoflook en de lombokjes en roer dit goed door elkaar.
- Doe de garnalen hierbij en bak ze mooi roze.
- Doe dan hierbij de bihoen, de gehakte pinda's, de bosui, de taugé en het sausje. Doe er vlak voor het opdienen de pinda's bij en wat gebakken uitjes.