Recept
« Terug naar recepten
Biscuitbonbons
PT50M
Biscuitbonbons
Een heerlijk biscuitbonbons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
50 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
bakken met plezier
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biscuitbonbons te bereiden
De oven voorverwarmen op 175 graden. Een bakblik met bakpapier bedekken. De eieren en de suiker schuimig kloppen. De bloem, de maIzena en het bakpoeder zeven, en luchtig door de eiermassa roeren. Het beslag over het bakblik uitstrijken, midden in de oven 10 minuten bakken. Op een met suiker bestrooide theedoek omkeren, het bakpapier verwijderen. De koek met de theedoek oprollen en laten afkoelen. Intussen de 3 vullingen maken door de ingrediënten te vermengen. De koek weer afrollen en in 3 repen snijden. Elke reep met een andere vulling bestrijken en in de breedte richting strak oprollen. De repen in plasticfolie wikkelen en minstens 2 uur koud wegzetten. De chocolade in stukken hakken en au bain marie laten smelten. De rollen uitpakken en in schijven van 11/2 tot 2 centimeter dik snijden. De schijven garneren met chocolade, gehakte amandelen en sinaasappelrasp. De chocolade laten stollen. Koel bewaren.