Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeeggebakje met feta en rode ui
PT30M
Bladerdeeggebakje met feta en rode ui
Een heerlijk bladerdeeggebakje met feta en rode ui recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeeggebakje met feta en rode ui te bereiden
Pel de ui en snij in dunne ringetjes
Snij het bladerdeeg in vierkantjes van 10 cm op 10 cm
Vouw de randjes 1 cm naar binnen
Beleg het gebakje met rode ui, olijven en feta, bestrooi met wat oregano
strijk de zijkanten lichtjes in met eigeel
Bak af in een voorverwarmde oven van 200° C in ca 20 minuten
Snij het bladerdeeg in vierkantjes van 10 cm op 10 cm
Vouw de randjes 1 cm naar binnen
Beleg het gebakje met rode ui, olijven en feta, bestrooi met wat oregano
strijk de zijkanten lichtjes in met eigeel
Bak af in een voorverwarmde oven van 200° C in ca 20 minuten