Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeegtaart met appel en ananas
PT45M
Bladerdeegtaart met appel en ananas
Een heerlijk bladerdeegtaart met appel en ananas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke &Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeegtaart met appel en ananas te bereiden
Leg de kant en klare bladerdeeg in de taartvorm.Maak de vanille pudding klaar zoals op de verpakking,maar halveer.Laat afkoelen .Schil de appels verwijder het klokhuis en snijd in partjes en dompel in de cream liqueur om verkleuring tegen te gaan(kan ook in citroensap).Ananas op keukenrol droogdeppen en in blokjes snijden.Smeer de pudding uit op het deeg en vul met het fruit.In voorverwarmde oven van 160gr gedurende 45min bakken.Laat half afkoelen in de taartvorm daarna op rooster.Voor de afwerking de liqueur en water met de suiker samen goed laten inkoken .Bestrijk de volledige taart hier mee in evenzeer de rand.
Maaike Barents zegt: