Recept
« Terug naar recepten
Blauwe kaasmousse met walnoten
PT60M
Blauwe kaasmousse met walnoten
Een heerlijk blauwe kaasmousse met walnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Blauwe kaasmousse met walnoten te bereiden
Prak de kaas in een diep bord heel fijn. Roer in een kom de Blue Band Finesse voor verrijken los en voeg al roerend de blauwe kaas toe. Hak de helft van de walnoten fijn en spatel ze luchtig door de kaasmousse. Laat de kaasmousse in de koelkast minstens 1 uur opstijven.
Meng de rucola of veldsla in een kom met citroensap en olijfolie. Verdeel de sla over 4 bordjes en schep er met een ijsschep een flinke bol kaasmousse op. Strooi de rest van de walnoten erover. Serveren met (bruin) stokbrood of versgeroosterde toast.
Meng de rucola of veldsla in een kom met citroensap en olijfolie. Verdeel de sla over 4 bordjes en schep er met een ijsschep een flinke bol kaasmousse op. Strooi de rest van de walnoten erover. Serveren met (bruin) stokbrood of versgeroosterde toast.