KookJij

Amuse van gerookte zalm en avocadomousse.

Eenvoudig voorgerechtje of amuse in een glaasje met een gouden combinatie van avocado en gerookte zalm.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Amuse van gerookte zalm en avocadomousse. te bereiden

  1.  Halveer de avocado.
  2. Wip de pit eruit en haal het vruchtvlees eruit.
  3. Prak het vruchtvlees fijn in een kommetje en roer er 2-3 ruime eetlepels crème fraîche door.
  4. Evenals een snufje zout en peper .
  5. Voeg een theelepeltje citroensap toe en roer alles smeuïg .
  6. Leg op de bodem van elk glaasje een plukje verscheurde rucola of veldsla .
  7. Verdeel daarop de avocadomousse.
  8. Verdeel de stukjes zalm erover en werk af met wat geroosterd sesamzaad.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Maanzaad is ook erg lekker en oogt mooi.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst