Suggestie : vervang de groenten door anderen dan vermeld.
Dien op met aardappelpuree, rijst of korte pasta.
Recept
« Terug naar recepten
Blinde vinken in groentenstoverij
PT45M
Blinde vinken in groentenstoverij
Lekker winterstoofpotje
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Blinde vinken in groentenstoverij te bereiden
- Verhit de boter en bak de vinken bruin langs alle zijden.
- Voeg gesnipperde sjalot toe samen met spek, tomatenblokjes broccoli en bloemkoolroosjes.
- Kruid met peper, zout en kruidenmix, laat afgedekt 15 min. sudderen.
- Voeg de gehalveerde champignons toe en laat nog 10 min. sudderen.
- Bind de saus indien gewenst. Dien op met aardappelen.