KookJij

Blinde vinken in groentenstoverij

Lekker winterstoofpotje
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Blinde vinken in groentenstoverij te bereiden

  1. Verhit de boter en bak de vinken bruin langs alle zijden.
  2. Voeg gesnipperde sjalot toe samen met spek, tomatenblokjes broccoli en bloemkoolroosjes.
  3. Kruid met peper, zout en kruidenmix, laat afgedekt 15 min. sudderen.
  4. Voeg de gehalveerde champignons toe en laat nog 10 min. sudderen.
  5. Bind de saus indien gewenst. Dien op met aardappelen.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Suggestie : vervang de groenten door anderen dan vermeld.
Dien op met aardappelpuree, rijst of korte pasta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst