KookJij

Bloedworst met rabarber, appel, banaan en (zie opm)

Een heerlijk bloedworst met rabarber, appel, banaan en (zie opm) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Varkensvlees
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloedworst met rabarber, appel, banaan en (zie opm) te bereiden

1. Snij het spek heel fijn en bak het krokant.
2. Kleur de rode ui in een pan met boter. Voeg eerst de appel en vervolgens de in plakjes gesneden banaan toe. Flambeer met de rum en doe er de rabarberconfituur bij. Laat even inkoken.
3. Verwarm de aardappelpuree en voeg het spek toe.
4. Bak de bloedworsten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst