Recept
« Terug naar recepten
Bloedworst met rabarber, appel, banaan en (zie opm)
PT40M
Bloedworst met rabarber, appel, banaan en (zie opm)
Een heerlijk bloedworst met rabarber, appel, banaan en (zie opm) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Varkensvlees
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloedworst met rabarber, appel, banaan en (zie opm) te bereiden
1. Snij het spek heel fijn en bak het krokant.
2. Kleur de rode ui in een pan met boter. Voeg eerst de appel en vervolgens de in plakjes gesneden banaan toe. Flambeer met de rum en doe er de rabarberconfituur bij. Laat even inkoken.
3. Verwarm de aardappelpuree en voeg het spek toe.
4. Bak de bloedworsten.
2. Kleur de rode ui in een pan met boter. Voeg eerst de appel en vervolgens de in plakjes gesneden banaan toe. Flambeer met de rum en doe er de rabarberconfituur bij. Laat even inkoken.
3. Verwarm de aardappelpuree en voeg het spek toe.
4. Bak de bloedworsten.