DIEN OP : Direct uitserveren zolang de bloemkool nog warm is.
Verdeel over de bordjes en strooi dan de peterselie er over.
Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool als lauwwarme salade
PT20M
Bloemkool als lauwwarme salade
Een heerlijk bloemkool als lauwwarme salade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool als lauwwarme salade te bereiden
1).Zet een pan water op en wanneer het water kookt, doe dan daar in de bloemkoolroosjes en kook die al dente.
2).Doe in de blender de olie, vissaus, citroensap, zeste, knoflook, peper en Worcestershiresaus en draai daarvan een luchtige homogene saus.
3).Giet de roosjes af en doe ze in een grote kom. Giet daarover de saus en hussel goed door elkaar.
4.Strooi dan de kappertjes er over en roer die om in de bloemkoolroosjes.
2).Doe in de blender de olie, vissaus, citroensap, zeste, knoflook, peper en Worcestershiresaus en draai daarvan een luchtige homogene saus.
3).Giet de roosjes af en doe ze in een grote kom. Giet daarover de saus en hussel goed door elkaar.
4.Strooi dan de kappertjes er over en roer die om in de bloemkoolroosjes.
bayla zegt:
Is al opgeslagen onder de favorieten:D