Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool-ananasschotel
PT45M
Bloemkool-ananasschotel
Een heerlijk bloemkool-ananasschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Petra Rabouw
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool-ananasschotel te bereiden
Kook de aardappelen en bloemkool gaar
Maak de ananas schoon, snij hem in stukjes, bewaar het sap.
Rul het gehakt met de bouillontablet en voeg de ananas toe, als laatste het ananassap
Stamp de aardappels fijn en doe deze in de ovenschotel.
Doe de bloemkool erbovenop en daarna het gehakt met de ananas.
Als laatste een laagje geraspte kaas.
Doe de oven 15 a 20 minuten in de oven
Maak de ananas schoon, snij hem in stukjes, bewaar het sap.
Rul het gehakt met de bouillontablet en voeg de ananas toe, als laatste het ananassap
Stamp de aardappels fijn en doe deze in de ovenschotel.
Doe de bloemkool erbovenop en daarna het gehakt met de ananas.
Als laatste een laagje geraspte kaas.
Doe de oven 15 a 20 minuten in de oven
Mijn kookverhaal (Petra Rabouw)
Dit recept is ontstaan doordat ik een verse ananas had gekocht en er eens iets anders mee te doen en heb daamee dus dit recept bedacht
J Pater zegt: