KookJij

Bloemkool-ananasschotel

Een heerlijk bloemkool-ananasschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkool-ananasschotel te bereiden

Kook de aardappelen en bloemkool gaar
Maak de ananas schoon, snij hem in stukjes, bewaar het sap.
Rul het gehakt met de bouillontablet en voeg de ananas toe, als laatste het ananassap
Stamp de aardappels fijn en doe deze in de ovenschotel.
Doe de bloemkool erbovenop en daarna het gehakt met de ananas.
Als laatste een laagje geraspte kaas.
Doe de oven 15 a 20 minuten in de oven


Mijn kookverhaal (Petra Rabouw)

Dit recept is ontstaan doordat ik een verse ananas had gekocht en er eens iets anders mee te doen en heb daamee dus dit recept bedacht

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

J Pater

J Pater zegt:
Heerlijk recept! Ik heb alleen wat kerrie toegevoegd en alles door elkaar gehusseld.
petje

petje zegt:
Sorry vergeten
Ik had mijn oven (hete lucht) op 180 graden
ben

ben zegt:
op hoeveel graden moet de oven?
gr ben