Deze broodjes kan je als voorgerecht en als lunch gerecht nuttigen
Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool broodjes
PT15M
Bloemkool broodjes
ik heb dit laatst bij vrienden gegeten, vond dit wel lekker nu wil ik hem zelf nog een keer proberen te maken .
de bereidingstijd : 15 minuten + 25 minuten oventijd
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen dekamarkt
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool broodjes te bereiden
- Verwarm de oven voor op 190.
- Meng de bloemkool met het bakmeel, de gehakte tijm en 1 theelepel zout.
- Maak een kuiltje in het midden en giet hierin de eieren en de melk.
- Meng alles snel door elkaar tot een grof deeg.
- Maar bewerk het niet te lang.
- Vorm met vochtige handen 6 bollen van het deeg en leg ze op de bakplaat.
- Besprenkel met wat olijfolie en bak de broodjes in het midden van de oven in circa 25 minuten bruin en serveer warm.
- Serveer met blauwe kaas.
- Besmeer ze met pesto.