Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool-gehaktschotel
PT45M
Bloemkool-gehaktschotel
Een heerlijk bloemkool-gehaktschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool-gehaktschotel te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Kook de bloemkool in ruim water met zout in ongeveer 10 minuten beetgaar.
Bak het gehakt rul en roer daarna de bouillon en de tomatenpuree erdoor.
Laat nog 5 minuten sudderen.
Schep de bloemkool in een ingevette ovenschaal, schep het gehaktmengsel er overheen.
Strooi de kaas erover.
Laat de bloemkoolschotel in ca. 25 minuten gaar en bruin worden.
Lekker met gekookte aardappelen.
Kook de bloemkool in ruim water met zout in ongeveer 10 minuten beetgaar.
Bak het gehakt rul en roer daarna de bouillon en de tomatenpuree erdoor.
Laat nog 5 minuten sudderen.
Schep de bloemkool in een ingevette ovenschaal, schep het gehaktmengsel er overheen.
Strooi de kaas erover.
Laat de bloemkoolschotel in ca. 25 minuten gaar en bruin worden.
Lekker met gekookte aardappelen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
theresia zegt:
Willemien uit Canada zegt: