Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool met blauwe kaas en gepaneerde filets
PT30M
Bloemkool met blauwe kaas en gepaneerde filets
Een heerlijk bloemkool met blauwe kaas en gepaneerde filets recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool met blauwe kaas en gepaneerde filets te bereiden
Kook de aardappelen met weinig zout in 15 min.gaar.Kook de bloemkool in 5 min.beetgaar.Verwarm intussen de crème fraîche op laag vuur.Verkruimel de kaas boven de room en roer de kaas erdoor tot deze geheel gesmolten is.Verhit de boter in een koekepan en bak hierin de filets in 5 min.rondom bruin.Schep de peterselie door de aardappelen en schenk de kaassaus over de bloemkool.serveer met de filets.