Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool met gehaktsaus
PT30M
Bloemkool met gehaktsaus
Moet niet altijd bloemkool met worst zijn.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool met gehaktsaus te bereiden
- Verdeel de bloemkool in roosjes en stoom deze gedurende 25 minuten.
- Verhit de boter, fruit hierin de gesnipperde ui samen met de kerriepoeder.
- Voeg gehakt toe en bak het los.
- Voeg bloem en tomatenpuree toe, meng het geheel.
- Voeg bouillon toe, roer room door de saus, breng op smaak met peper en zout.
- Garneer de bloemkool met gehakte peterselie en dien op, overgoten met de saus.