DIEN OP :
Doe op een voorverwarmd bordje een lepel bloemkoolpurée en daar tegenaan de 4 halfjes coquille.
Druppel op elke coquille wat truffeltapenade en iets er naast.
Recept
« Terug naar recepten
Bloemkoolpurée - Coquilles
PT45M
Bloemkoolpurée - Coquilles
Een heerlijk bloemkoolpurée - coquilles recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkoolpurée - Coquilles te bereiden
*Fruit de ui en knoflook glazig aan in de roomboter zonder te bruinen.
*Kook de bloemkool-roosjes en stronkjes gaar in een
beetje water. Giet af en pureer met de room en aangefruite
ui met knoflook tot een mooi homogeen puréetje.
Houd warm in de oven.
*Halveer de coquilles en grill deze "rosé" in een grillpan of anti-aanbakpan in de met vet gekwaste pan.
*Kook de bloemkool-roosjes en stronkjes gaar in een
beetje water. Giet af en pureer met de room en aangefruite
ui met knoflook tot een mooi homogeen puréetje.
Houd warm in de oven.
*Halveer de coquilles en grill deze "rosé" in een grillpan of anti-aanbakpan in de met vet gekwaste pan.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gea zegt:
deuxchapeaux zegt:
Bovendien ook bedankt: ik zag een paar foutjes in de taal en die heb ik nu mooi kunnen verbeteren.