Recept
« Terug naar recepten
Bloemkoolsoep met kaas
PT30M
Bloemkoolsoep met kaas
Een heerlijk bloemkoolsoep met kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkoolsoep met kaas te bereiden
Breng de bouillon aan de kook, voeg fijngehakte ui, preiringen en kleine bloemkoolroosjes toe. Breng het geheel aan de kook en laat zacht sudderen gedurende 15 minuten. Zorg dat de roosjes niet kapot koken.
Breng de soep op smaak met peper en zout, verdeel over de borden, garneer met gesnipperde bieslook en gemalen cheddar.
Breng de soep op smaak met peper en zout, verdeel over de borden, garneer met gesnipperde bieslook en gemalen cheddar.