Recept
« Terug naar recepten
Boerencake met Appel en Chocoladeglazuur
PT120M
Boerencake met Appel en Chocoladeglazuur
Een heerlijk boerencake met appel en chocoladeglazuur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Johann Behrens
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
geen idee personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Johann Behrens
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boerencake met Appel en Chocoladeglazuur te bereiden
Maak het cakebeslag volgens de verpakking en doe als de cake in het blik zit de amandelen er over heen strooien.Bak de cake volgens de verpakking en doe als de cake helemaal klaar is de chocoglazuur over de cake volgens de verpakking.
sandravanbaaijen zegt: