Eenvoudig te bereiden en lekkere pizza.
Drink hierbij een Salice Salentino uit Italie.
Recept
« Terug naar recepten
Boerenpizza
PT45M
Boerenpizza
Een heerlijk boerenpizza recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Niemegeers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Boursin recepten
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boerenpizza te bereiden
Verwarm de oven op 200 gr.
Leg het pizzadeeg op een taartvorm of een ingevette ovenplaat.
Hak de ui en de champignons fijn.
Snijd de ham in reepjes.
Stoof de ui en de spekblokjes in wat olijfolie.
Voeg de champignons bij.
Laat 5 min. suderen op zacht vuur.
Verdeel het mengsel over het pizzadeeg.
Leg de reepjes ham erover.
Smeer de Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane kruiden over de pizza.
Zet gedurende 20 min. in de oven tot het deeg lichtbruin is gebakken.
Versier met fijngehakte bieslook.
Leg het pizzadeeg op een taartvorm of een ingevette ovenplaat.
Hak de ui en de champignons fijn.
Snijd de ham in reepjes.
Stoof de ui en de spekblokjes in wat olijfolie.
Voeg de champignons bij.
Laat 5 min. suderen op zacht vuur.
Verdeel het mengsel over het pizzadeeg.
Leg de reepjes ham erover.
Smeer de Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane kruiden over de pizza.
Zet gedurende 20 min. in de oven tot het deeg lichtbruin is gebakken.
Versier met fijngehakte bieslook.
wilma35 zegt: