Recept
« Terug naar recepten
Boeuf marinière
PT540M
Boeuf marinière
Een heerlijk boeuf marinière recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Don Strub
Bereidingstijd:
540 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boeuf marinière te bereiden
Vleestomaten ontvellen en in blokjes snijden. Ui grof snipperen. Runderlappen in kleine lapjes snijden en braden in een mengsel van boter en olijfolie. Vlees uit de pan nemen. In het achtergebleven boter/olie/vleesvocht mengsel de tomaat bijna droog bakken. Ansjovisfilets, ui, peper en wijn toevoegen. Omroeren en het vlees weer terug in de pan doen. De pan vervolgens in de oven zetten en één nacht laten staan. De volgende ochtend uit de oven nemen en af laten koelen.
Voor het opdienen opnieuw verwarmen. Daarna pan van het vuur nemen en de knoflook, koriander en mosterd er doorheen roeren.
Voor het opdienen opnieuw verwarmen. Daarna pan van het vuur nemen en de knoflook, koriander en mosterd er doorheen roeren.
Mijn kookverhaal (Don Strub)
Deze langzame bereidingswijze vergt wat geduld, maar het resultaat is het werkelijk waard.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
donstrub zegt:
donstrub zegt: