Recept
« Terug naar recepten
Bokkenpootjes ijstaart
PT20M
Bokkenpootjes ijstaart
Een heerlijk bokkenpootjes ijstaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
claudia van riel
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bokkenpootjes ijstaart te bereiden
Maak 1 pakje bokkenpootjes heel fijn.
Dit kun je doen door de koekjes in een beslagkom te doen en met een pollepel klein te maken,
klop de slagroom op met de 3 lepels suiker.
Meng de slagroom met de koekstukjes
bekleed de cakevorm met een laagje vershoudfolie zodat de mix niet aan de vorm kleeft.
Doe de mix in de vorm.
Steek de overige bokkenpootjes rechtop in de vorm
dek dit af met een laagje vershoudfolie.
Laat het hard worden alvorens je het opdient.
Dit kun je doen door de koekjes in een beslagkom te doen en met een pollepel klein te maken,
klop de slagroom op met de 3 lepels suiker.
Meng de slagroom met de koekstukjes
bekleed de cakevorm met een laagje vershoudfolie zodat de mix niet aan de vorm kleeft.
Doe de mix in de vorm.
Steek de overige bokkenpootjes rechtop in de vorm
dek dit af met een laagje vershoudfolie.
Laat het hard worden alvorens je het opdient.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
liekje zegt:
Sindy zegt: