Een heerlijk recept voor bolognaisesaus wat de hele dag lekker kan pruttelen in de slowcooker!
De kruiden waar geen hoeveelheid bij vermeld staat is naar smaak.
Wij hebben een grote (6 liter) slowcooker gebuikt.
Recept
« Terug naar recepten
Bolognaisesaus (Slowcooker)
PT360M
Bolognaisesaus (Slowcooker)
Een heerlijke bolognaisesaus gemaakt in de slowcooker
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
360 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Slowcooker
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bolognaisesaus (Slowcooker) te bereiden
- Snipper de ui en knoflook.
- Bak de ui en knoflook glazig en schep dit in de slowcooker
- Bak het gehakt rul (met zout en peper) en schep dit ook in de slowvooker.
- Giet een flinke scheut rode balsamico azijn over het gehakt
- Doe de rest van de ingredienten in de slowcooker en roer het geheel goed door elkaar.
- Zet de slowcooker 6 uur op LOW
- Kruid de saus naar smaak af.