Recept
« Terug naar recepten
Bolognese saus
PT30M
Bolognese saus
Een heerlijk bolognese saus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Dyana Meijs
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Diverse recepten en een beetje van mezelf
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bolognese saus te bereiden
Gehakt met peper en zout rul bakken in olijfolie, ui en knoflook toevoegen, bleekselderij en wortel toevoegen, wanneer alles gefruit is tomatenblokjes met sap toevoegen, bouillonblokje erbij verkruimelen, wijn toevoegen, verse kruiden toevoegen en het geheel onder af en toe roeren nog een kwartiertje smoren, ketchup erdoor roeren. Klaar.