Recept
« Terug naar recepten
Bonensalade met feta
PT20M
Bonensalade met feta
Dit had mijn jongste zoon als verassing gemaakt en het was heerlijk! Met stukjes gekookte aardappel erdoor maak je hier zo een maaltijdsalade van.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bonensalade met feta te bereiden
- De spercieboontjes schoonmaken, doormidden snijden en gaarkoken. (ofwel je neemt een klein potje spercieboontjes en laat die goed uitlekken)
- De spekblokjes krokant uitbakken en laten uitlekken.
- Alles goed laten afkoelen.
- De sla,.tomaat,.wortel,.boontjes,.spekblokjes,f.eta en dressing naar smaak omscheppen.
- Verdelen over 2 borden en afgarneren met de gekookte ei in stukjes en bestrooien met de gedroogde uitjes.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Er staan geen exakte hoeveelheden bij maar dit moet je echt op eigen smaak maken,.de een heeft nu eenmaal een andere smaak als de ander..Ik persoonlijk doe er best veel spekblokjes en feta in en zet altijd een schaaltje gedroogde uitjes erbij.