Had zoveel restjes over; een zakje van dit en dat,
halve zakjes met diepvries groente.
Gewoon alles in de soep gedaan en heb nog nooit zulke lekkere bonensoep gehad, en met mij meerdere!!!!
Recept
« Terug naar recepten
Bonensoep, maar anders
PT60M
Bonensoep, maar anders
Een heerlijk bonensoep, maar anders recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8/10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Maaltijdsoepen
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
eigen brouwsel
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bonensoep, maar anders te bereiden
Pan met water opzetten, de bouillon erbij en aan de kook brengen.
Vlees erbij en laten trekken, (lang) 3 uurtjes?
De gewelde bonen erbij en ook een uurtje laten trekken.
De andere ingredienten toevoegen, en laat maar lekker een middag opstaan hoe langer hoe lekkerder.
Vlees erbij en laten trekken, (lang) 3 uurtjes?
De gewelde bonen erbij en ook een uurtje laten trekken.
De andere ingredienten toevoegen, en laat maar lekker een middag opstaan hoe langer hoe lekkerder.