KookJij

Boniet (Dip met Ansjovis-Knoflook-Peterselie)

Een heerlijk boniet (dip met ansjovis-knoflook-peterselie) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 - 8 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
  2. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaanse vrienden
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Boniet (Dip met Ansjovis-Knoflook-Peterselie) te bereiden

1).Blender in de keukenmachine alle ingredienten behalve de peterselie (koriander).
2).Roer er dan de platte peterselie door of koriander of gedeeltelijk peterselie en gedeeltelijk koriander.
3).Peper naar smaak
4).Zet een nacht over in de ijskast.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Serveer het op geroosterd brood, op crackertjes, enz.
Zeer oude Italiaanse dipsaus voor op oud brood en bij grote tomaten.
Ook lekker op pizza's.
Spreek het uit als : bonjèt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst