Serveer het op geroosterd brood, op crackertjes, enz.
Zeer oude Italiaanse dipsaus voor op oud brood en bij grote tomaten.
Ook lekker op pizza's.
Spreek het uit als : bonjèt.
Recept
« Terug naar recepten
Boniet (Dip met Ansjovis-Knoflook-Peterselie)
PT20M
Boniet (Dip met Ansjovis-Knoflook-Peterselie)
Een heerlijk boniet (dip met ansjovis-knoflook-peterselie) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 - 8 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse vrienden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boniet (Dip met Ansjovis-Knoflook-Peterselie) te bereiden
1).Blender in de keukenmachine alle ingredienten behalve de peterselie (koriander).
2).Roer er dan de platte peterselie door of koriander of gedeeltelijk peterselie en gedeeltelijk koriander.
3).Peper naar smaak
4).Zet een nacht over in de ijskast.
2).Roer er dan de platte peterselie door of koriander of gedeeltelijk peterselie en gedeeltelijk koriander.
3).Peper naar smaak
4).Zet een nacht over in de ijskast.