Recept
« Terug naar recepten
Borrelhapje met zalm
PT10M
Borrelhapje met zalm
Een heerlijk borrelhapje met zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Borrelhapje met zalm te bereiden
-de plakjes roggebrood in 4 vierkantjes snijden
-de plakken zalm een beetje op maat van het roggebrood snijden en erop leggen, hoe dik je ze belegt is een kwestie van smaak, ik doe normaal 2 plakjes
-op ieder sneetje een plak gekookt ei leggen en bestrooien met wat peper en zout
-afmaken met een drup remouladesaus
-de plakken zalm een beetje op maat van het roggebrood snijden en erop leggen, hoe dik je ze belegt is een kwestie van smaak, ik doe normaal 2 plakjes
-op ieder sneetje een plak gekookt ei leggen en bestrooien met wat peper en zout
-afmaken met een drup remouladesaus