Recept
« Terug naar recepten
Borrelpalet: gevulde dadels
PT40M
Borrelpalet: gevulde dadels
Een heerlijk borrelpalet: gevulde dadels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Borrelpalet: gevulde dadels te bereiden
Chorizo in kleine stukjes snijden. De dadels vullen met chorizo en omwikkelen met 'n half plakje ontbijtspek.
In de oven zetten totdat de spek mooi bruin gebrand is.
Uit de oven halen en gelijk van de schaal af halen. (Wanneer de schaal is afgekoeld plakt alles aan elkaar)
In de oven zetten totdat de spek mooi bruin gebrand is.
Uit de oven halen en gelijk van de schaal af halen. (Wanneer de schaal is afgekoeld plakt alles aan elkaar)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
olinka zegt:
Tania zegt:
henk zegt:
Norman zegt:
pclans zegt: