Recept
« Terug naar recepten
Borrelpizza's met gekonfijte tomaat en kaas
PT30M
Borrelpizza's met gekonfijte tomaat en kaas
Een heerlijk borrelpizza's met gekonfijte tomaat en kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
20 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Borrelpizza's met gekonfijte tomaat en kaas te bereiden
Rol het deeg dun uit. Meng ricotta en parmezaanse kaas en bestrijk het deeg hiermee. Steek uit het deeg cirkels van circa 5 cm doorsnee en leg ze op een ingevette bakplaat.
Verdeel de tomaten en oregano erover en bak de pizzaatjes 10-15 min. in het midden van een voorverwarmde oven op 225°C.
Verdeel de tomaten en oregano erover en bak de pizzaatjes 10-15 min. in het midden van een voorverwarmde oven op 225°C.
maria francisca zegt: