Recept
« Terug naar recepten
Borrelstokbrood met pesto en mozzarella
PT10M
Borrelstokbrood met pesto en mozzarella
Het recept van dit heerlijke borrelbrood vond ik op internet uit "Pauline's keuken". Ik vond dit zo'n leuk recept en nog gemakkelijk te maken ook dat ik het als lunchhapje heb geserveerd bij een lekkere kop soep.
Heerljk.!!!!....vonden we het allemaal.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Pauline's keuken
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Borrelstokbrood met pesto en mozzarella te bereiden
- Verwarm de oven voor op 220 graden boven- en onderwarmte.
- Haal het brood uit de verpakking en snij het met een mes, voor 3/4 in. Let erop dat je niet te ver snijdt, want dan breekt het af.
- Verdeel met een lepel of een mesje, de verse pesto tussen de snedes van het stokbrood.
- Snij de mozzarella in hele dunne plakken en verdeel dit ook tussen de snedes.
- Bak het brood in ongeveer 15 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Heerlijk bij de borrel, bij de lunch of bij een kopje soep.