Recept
« Terug naar recepten
Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella
PT20M
Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella
Afbak stokbrood gevuld met pesto en mozzarella.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
- > Brood - Beleg
- > Hapjes - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Pauline's Keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevuld borrelstokbrood met pesto en mozzarella te bereiden
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Haal het brood uit de verpakking en snij het met een mes, voor 3/4 in. Let erop dat je niet te ver snijdt, want dan breekt het af.
- Verdeel met een lepel of een mesje, de verse pesto tussen de snedes van het stokbrood.
- Snij de mozzarella in hele dunne plakken en verdeel dit wederom tussen de snedes.
- Bak het brood in ongeveer 15 minuten goudbruin in de oven.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Ik vond dit zo'n leuk recept en nog gemakkelijk te maken ook dat ik het als lunchhapje heb geserveerd bij een lekkere kop soep. Heerljk.!!!!....vonden we het allemaal.