Recept
« Terug naar recepten
Borrelwrap
PT3M
Borrelwrap
Een heerlijk borrelwrap recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Christel xxx
Bereidingstijd:
3 min
Personen:
100 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
- > Kinderen - Verjaardag
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
van mijzelf
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Borrelwrap te bereiden
Leg de wrap op een schaal, smeer deze goed in met Boursin (andere kruidenkaas kan ook, maar dit is smakelijker) dan in het midden van de wrap zalm verdelen. Hierover heen wat Wasabipasta uit een tube. Niet te veel want dit is vrij scherp.
De wraps oprollen en in de koelkast leggen om koud te worden.
Vlak voor het serveren in stukjes snijden, prikker erin.
De wraps oprollen en in de koelkast leggen om koud te worden.
Vlak voor het serveren in stukjes snijden, prikker erin.
Mijn kookverhaal (Christel xxx)
Heel makkelijk van te voren klaar te maken. Vlak voor het serveren, in stukjes snijden, prikker er in en smullen maar. Altijd een groot succes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
mandy zegt:
Ik doe er altijd nog wat sla tussen
en mocht je niet van zalm houden kan je de zalm ook door plakjes kipfilet vervangen.
djmagich zegt:
Christel zegt: