KookJij

Borrelwrap

Een heerlijk borrelwrap recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 3 min
Personen: 100 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
  2. > Kinderen - Verjaardag
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: van mijzelf
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Borrelwrap te bereiden

Leg de wrap op een schaal, smeer deze goed in met Boursin (andere kruidenkaas kan ook, maar dit is smakelijker) dan in het midden van de wrap zalm verdelen. Hierover heen wat Wasabipasta uit een tube. Niet te veel want dit is vrij scherp.
De wraps oprollen en in de koelkast leggen om koud te worden.
Vlak voor het serveren in stukjes snijden, prikker erin.

Mijn kookverhaal (Christel xxx)

Heel makkelijk van te voren klaar te maken. Vlak voor het serveren, in stukjes snijden, prikker er in en smullen maar. Altijd een groot succes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Christel

Christel zegt:
Kan ook lekker en fris zijn ja. Ik heb het ook wel geprobeerd met insmeren met knoflooksaus en dan een gehaktmengsel, is ook lekker. Zo zijn er vele variaties mogelijk idd.:)
mandy

mandy zegt:
Is zeker lekker.
Ik doe er altijd nog wat sla tussen
en mocht je niet van zalm houden kan je de zalm ook door plakjes kipfilet vervangen.
Christel

Christel zegt:
Klinkt ook lekker Saskia, ga ik ook eens proberen :)
saskia

saskia zegt:
Ik smeer ze in met loempia saus dan gerookte zalm erop en wat sla. Smullen maar!1:D
djmagich

djmagich zegt:
Dit ga ik zeker binnenkort even maken! Heb laatst bij de Aziatische winkel wasabi meegenomen! Ben erg benieuwd.
Christel

Christel zegt:
Dank voor je reactie Hns, ik gebruik idd ook wel eens mierikswortel, ook erg lekker.
groetjes en eetse :D
hns

hns zegt:
Leuk hoor, ik heb nog zalmpate. Gebruik ipv wasibi, mierikswortel, Hans :):)