KookJij

Boscaiola

Een heerlijk boscaiola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Pasta
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Boscaiola te bereiden

Kook de pasta in een pan ruim kokend water met zout al dente.
Laat hem uitlekken en houd de pasta in de pan warm.
Verhit-terwijl de pasta opstaat-1 el olie in een grote koekenpan.
Bak het spek en de champignons in 5 min. goudbruin.
Voeg een klein beetje slagroom toe en roer met een houten lepel over de bodem van de pan om eventuele aanbaksels los te maken.
Voeg de rest van de slagroom toe, breng de saus aan de kook en laat hem op hoog vuur 15 min. inkoken.
De saus moet nu zo dik zijn dat hij aan de bolle kant van een lepel blijft zitten.
Voeg de lente-ui toe,
Schep de saus goed door de pasta.
Bestrooi met peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst