Recept
« Terug naar recepten
Bosvruchten Mascarpone
PT30M
Bosvruchten Mascarpone
Een heerlijk bosvruchten mascarpone recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Aeja Choe
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bosvruchten Mascarpone te bereiden
Ontdooi de bosvruchten of zomerfruit ong. 60 min voor de bereiding van het toetje in een kom.
Roer de azijn en suiker door elkaar en voeg bij het ontdooide fruit. Snijd de aardbeien door de helft en schep ze door de rest van de vruchten.
Laat dit ong. 30 min. intrekken. Meng de mascarpone met de vanillesuiker en verdeel dit mengsel in een bergje over 4 borden. Schep vervolgens het vruchtenmengsel er om heen en de nagerechten zijn klaar om op te dienen.
Roer de azijn en suiker door elkaar en voeg bij het ontdooide fruit. Snijd de aardbeien door de helft en schep ze door de rest van de vruchten.
Laat dit ong. 30 min. intrekken. Meng de mascarpone met de vanillesuiker en verdeel dit mengsel in een bergje over 4 borden. Schep vervolgens het vruchtenmengsel er om heen en de nagerechten zijn klaar om op te dienen.
Sandra zegt: