Recept
« Terug naar recepten
Boterhamtaart met ham en worst
PT45M
Boterhamtaart met ham en worst
Een heerlijk boterhamtaart met ham en worst recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boterhamtaart met ham en worst te bereiden
Snij de boven- en onderkant van het brood af (de korsten) en snij het brood horizontaal in 4 - 5 lagen
Snij de ham of metworst en eieren in heel kleine stukjes
Mix de boter/ margarine tot het stroperig wordt ("soepel") en voeg hieraan vlees, eieren en kruiden naar smaak toe
Voeg de kermaviili/ yoghurt toe en roer het geheel tot het een zacht mengsel wordt
Voeg de Worcestersaus en peper toe (naar smaak)
Doe het mengsel op elke broodlaag en druk deze zachtjes op elkaar
Doe de taart in aluminiumfolie of vochtig boterhampapier en laat dit gedurende 5 - 6 uur inwerken in de koelkast
Meng de mayonaise en tomatensaus en bedek de taart met dit mengsel
Versier de taart met de halve olijven en de peterselie
Om de taart te serveren dient u deze in stukken te snijden
Snij de ham of metworst en eieren in heel kleine stukjes
Mix de boter/ margarine tot het stroperig wordt ("soepel") en voeg hieraan vlees, eieren en kruiden naar smaak toe
Voeg de kermaviili/ yoghurt toe en roer het geheel tot het een zacht mengsel wordt
Voeg de Worcestersaus en peper toe (naar smaak)
Doe het mengsel op elke broodlaag en druk deze zachtjes op elkaar
Doe de taart in aluminiumfolie of vochtig boterhampapier en laat dit gedurende 5 - 6 uur inwerken in de koelkast
Meng de mayonaise en tomatensaus en bedek de taart met dit mengsel
Versier de taart met de halve olijven en de peterselie
Om de taart te serveren dient u deze in stukken te snijden
MARIANNE zegt: