Recept
« Terug naar recepten
Bouillon met meloen en ham
PT30M
Bouillon met meloen en ham
Een heerlijk bouillon met meloen en ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
unilever
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bouillon met meloen en ham te bereiden
Bereid 1,5 liter runderbouillon volgens de verpakking. Week de gelatine en voeg deze daarna samen met de munt aan de bouillon toe. Koel de bouillon terug en boor ondertussen de meloen uit. Verdeel de meloenbolletjes over de glazen en zet ze in de koeling. Rol de ham om de soepstengels. Passeer de bouillon door een zeef en schenk deze vervolgens op de meloen in de glazen. Serveer de bouillon met de soepstengels en garneer met wat muntblaadjes.