Recept
« Terug naar recepten
Bouillon met zalm en pepertjes
PT20M
Bouillon met zalm en pepertjes
Een heerlijk bouillon met zalm en pepertjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Bouillon met zalm en pepertjes te bereiden
1. Fruit de lente-uitjes en het pepertje in sesamolie.
2. Voeg er de bouillon en de knoflook aan toe. Laat 5 minuten koken.
3. Doe er de sojasaus bij. Breng op smaak met het limoensap, peper en zout.
4. Doe de stukken zalm bij de bouillon en hou ze op een zacht vuur 3 tot 5 minuten tegen de kook aan, of tot de vis gaar is.
5. Werk af met verse koriander en serveer meteen.
2. Voeg er de bouillon en de knoflook aan toe. Laat 5 minuten koken.
3. Doe er de sojasaus bij. Breng op smaak met het limoensap, peper en zout.
4. Doe de stukken zalm bij de bouillon en hou ze op een zacht vuur 3 tot 5 minuten tegen de kook aan, of tot de vis gaar is.
5. Werk af met verse koriander en serveer meteen.