Recept
« Terug naar recepten
Bouillon van schaaldieren en primeurgroenten
PT25M
Bouillon van schaaldieren en primeurgroenten
Een heerlijk bouillon van schaaldieren en primeurgroenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bouillon van schaaldieren en primeurgroenten te bereiden
Giet de witte wijn en de visfumet in een kookpan. Doe daarbij de sjalotten, de prei, de tijm, de dragon, zout en peper. Breng aan de kook en laat nog 5 min. lichtjes doorkoken.
Giet de bouillon door een vergiet of een puntzeef in een kookpan.
Doe de kabeljauw, de miniwortelen, de minipreien en de minicourgettes erbij.
Laat 5 minuten koken op een zacht vuur.
Verdeel de bouillon, de vis en de groenten over de diepe borden.
Bestrooi met dragon.
Dien op met nieuwe aardappeltjes.
Giet de bouillon door een vergiet of een puntzeef in een kookpan.
Doe de kabeljauw, de miniwortelen, de minipreien en de minicourgettes erbij.
Laat 5 minuten koken op een zacht vuur.
Verdeel de bouillon, de vis en de groenten over de diepe borden.
Bestrooi met dragon.
Dien op met nieuwe aardappeltjes.