Recept
« Terug naar recepten
Bouquet des Moines-schijfjes met siroop en bier
PT40M
Bouquet des Moines-schijfjes met siroop en bier
Een heerlijk bouquet des moines-schijfjes met siroop en bier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bouquet des Moines-schijfjes met siroop en bier te bereiden
Verwijder de uiteinden van de kazen en snij elke kaas in 4 gelijke schijfjes. Paneer en peper elke kant, hard aandrukken. Kook het bier met de sjalot in tot 1/3, voeg er de bouillon aan toe, de helft laten inkoken. Voeg de siroop, dan de boter, breng op smaak en hou het geheel warm. Grill de schijfjes in de oven tot kleuring van het paneermeel. Garneer de schijfjes op een bord, giet de saus ernaast, versier met stukjes tomaat en kervelblaadjes.