Recept
« Terug naar recepten
Bourride met zeeduivel
PT45M
Bourride met zeeduivel
Een heerlijk bourride met zeeduivel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bourride met zeeduivel te bereiden
Snijd wortel, prei en selder in kleine stukjes.
Doe ze in een pot met wat olijfolie en laat 10 minuten zachtjes stoven.
Voeg de gehakte tomaten toe en laat 5 minuten pruttelen.
Snijd de zeeduivel in blokjes van 4 cm.
Leg de vis op de groenten. Peper en zout.
Laat 20 minuten pruttelen onder deksel op zeer zacht vuur.
Maak een mayonaise met eierdooier, olijfolie, peper en zout.
Pers de knoflook in de saus. Giet de looksaus over de vis en serveer.
Doe ze in een pot met wat olijfolie en laat 10 minuten zachtjes stoven.
Voeg de gehakte tomaten toe en laat 5 minuten pruttelen.
Snijd de zeeduivel in blokjes van 4 cm.
Leg de vis op de groenten. Peper en zout.
Laat 20 minuten pruttelen onder deksel op zeer zacht vuur.
Maak een mayonaise met eierdooier, olijfolie, peper en zout.
Pers de knoflook in de saus. Giet de looksaus over de vis en serveer.
charley kappen zegt: