Recept
« Terug naar recepten
Boursin-flapjes
PT30M
Boursin-flapjes
Een heerlijk boursin-flapjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boursin-flapjes te bereiden
Stoof de champignons.Voeg de stukjes ham,de boursin en de room erbij en laat smelten.Laat het mengsel even doorkoken en bindt het eventueel tot een smeuige massa.Snijd uit het bladerdeeg driehoekjes of vierkantjes.Leg er een lepeltje van het mengsel op en vouw het flapje dicht.Bak het flapje af in een voorverwarmde oven van 200 graden ongeveer 15 min.
enilorac zegt:
Groeten, Caroline